Grupele de vârstă până la 16, 18, 20 ani

24–25 decembrie 2020

Se va desfăşura online pe platforma https://lichess.org/

La competiţii vor fi admişi şahişti a.n. 2000 şi mai tineri legitimaţi la Federaţia de Șah a RM: în turneul masculin – care posedă ELO > 1500 (clasic, rapid ori blitz), în turneul feminin ELO > 1100. Sistemul de joc va fi determinat de colegiul de arbitri în dependenţă de numărul de participanţi în conformitate cu Regulamentul FIDE.

Ritmul de joc – câte 3 min pentru partidă + 2 sec pentru fiecare mutare.

Organizatorii turneului se bazează pe jocul cinstit al fiecarui jucator. In caz de depistare a jocului necinstit (folosirea motoarelor sahistice, programelor de sah etc.) organizatorii îsi rezervă dreptul de anulare a rezultatelor acestora. Participanții nu au dreptul să transmită parola la terțe persoane. În caz de depistare a unor asemenea cazuri vinovații vor fi excluși din Campionat.

Ofertele de participare cu indicarea numelui, prenumelui sportivului, datei nașterii, ID FIDE şi numelui contului pe lichess urmează să fie expediate până în data de 22 decembrie 2020 la adresa electronica: ofertesah@mail.ru .

Modul de înregistrare:

a. Se înregistrează în Clubul: ,,Chess Moldova Online”.

b. Întră în turneul „Campionatul RM blitz feminin” sau „Campionatul RM blitz masculin” în data de 23 decembrie 2020 accesând linkul primit pe e-mail şi întroduce parola.

c. Intră în turneul feminin în data de 24 decembrie la ora 15.45, iar în turneul masculin în data de 25 decembrie la ora 9.45.

Program:

I. 24.12.2020 – 16.00 – Începutul Campionatului feminin,

II. 25.12.2020 – 10.00 – Începutul Campionatului masculin,

– 15.30 – Anunţarea învingătorilor Campionatului

Învingătorii şi premianţii între băieţi şi între fete până la 20 ani, până la 18 ani şi până la 16 ani vor fi menţionaţi cu diplome şi medalii. Învingătorii competiţiilor se determină după numărul maxim de puncte acumulate în cadrul întâlnirilor. În caz de egalitate – se calculează coeficienţii conform setărilor lichess.org.

Website : www.sahmoldova.md, www.academiabologan.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *