În condițiile vieții moderne accelerate, cu toată complexitatea ei de oferte, oportunități și tentații, comunicarea vie, de la suflet la suflet, a devenit un lux nu doar în societate, dar și în familie. Chiar dacă nu există bariere clare între oameni de diferite vârste și generații, acest lucru se resimte permanent și pretutindeni. O cale simplă de rezolvare a acestei probleme a găsit conducerea capitalei, lansând o invitație către toți doritorii – copii și adulți – să participe la realizarea unui proiect de odihnă creativă.

Duminică, 2 iulie, de la orele 16.00 pe strada Vlaicu Pârcălab, în perimetrul străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt și Veronica Micle, vor fi organizate simultane cu tinerii șahiști din Chișinău. Vă invităm să participați. Ofertele de participare cu indicarea numelui, prenumelui, anului nașterii și categoriei sportive se expediază la adresa electronica: ofertesah@mail.ru

Dacă în toate competițiile și campionatele de șah și alte jocuri intelectuale de obicei participă preponderent copiii, iar părinții și buneii sunt pe post de microbiști și încurajatori, de data aceasta maturii se pot înscrie (in prealabil) să participe la Campionatul municipal de șah și joc de dame pentru seniori, organizat în premieră de Primăria municipiului Chișinău. Campionatul se va desfășura în toate sectoarele capitalei. Scopul principal al evenimentului este în primul rând de a crea un cadru prietenos în aer liber pentru socializare, a facilita dialogul între generații și a încuraja îmbătrânirea activă. Premiul mare pentru învingătorii pe sector este de 800 de lei, iar campionii turneului municipal vor fi premiați cu câte 5000 de lei și un sejur pentru două persoane în unul din orașele europene.

Primăria Chișinău, împreună cu partenerii săi, a pregătit de asemenea premii de încurajare și multe surprize frumoase pentru participanți și spectatori, pentru întreaga perioadă a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *