Competiția se desfășoară în incinta  Liceului Teoretic  „Universul”, or. Chişinău, şos. Hânceşti 136, în data de 7 mai  2022. Înregistrarea participanților 1100 – 1120. Prima rundă – 1130.

La competiție  se admit echipele filialelor Academiei de Șah Bologan din or. Chișinău și din republică formate din 3 elevi (doi băieți și o fată) a.n. 2010 și mai mici.

Turneul se desfășoară conform regulilor de șah FIDE, sistemul elvețian, 7 runde. Controlul timpului – 10 min. la partidă fiecărui participant.

Echipele învingătoare în competiție se determină după numărul de puncte acumulate în cadrul întâlnirilor. În caz de egalitate de puncte prioritate se dă: coeficientului Buholz, Bergher, Progres, numărului de victorii.

Echipele învingătoare în competiție (locurile 1,2 și 3)  se premiază cu diplome și medalii. Cheltuielile, ce țin de organizarea competiției și decorarea învingătorilor, le suportă Academia de Șah Bologan. Cheltuielile de transport le suportă participanții.

Oferta de participare se prezintă conform modelului până la 5 mai la adresa electronică academiadesahbologan@mail.ru. Informații suplimentare precum și acceptarea la turneu la tel. 078 807760.

NumelePrenumele            FilialaCat. sportivăData naşterii
     
     
     

         Responsabilul filialei_______________________________    ________________

                                                    Numele, prenumele                  telefonul de contact                

Admiterea la turneu se confirmă prin răspunsul pozitiv al orgnizatorului primit la adresa electronică de către doritorii de a participa la turneu. Competiția se desfășoară corespunzător cerințelor epidemiologice stabilite în țară. Numărul de participanți este limitat (verificați admiterea la turneu înainte de deplasare).

www.academiabologan.md, www.sahmoldova.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *