Grupe de vârstă până la  16, 18, 20 ani

19–20 decembrie  2020

Se va desfăşura online pe platforma https://lichess.org/

La competiţii vor fi admişi şahişti a.n. 2000 şi mai tineri legitimaţi la Federaţia de Șah a RM: în turneul masculin – care posedă ELO > 1600 (clasic, rapid ori blitz), în turneul feminin ELO > 1200. Sistemul de joc va fi  determinat de colegiul de arbitri în dependenţă de numărul de participanţi în conformitate cu Regulamentul FIDE.

Ritmul de joc – 15 min pentru partidă fiecărui participant + 10 sec. la mutare. 

Organizatorii turneului se bazează pe jocul onest al fiecarui jucator. In caz de depistare a jocului necinstit  (folosirea motoarelor sahistice, programelor de sah etc.) organizatorii îsi rezervă dreptul de anulare a rezultatelor acestora.

Ofertele de participare cu indicarea numelui, prenumelui  sportivului, datei nașterii, ID FIDE şi numelui contului pe lichess  urmează să fie expediate până la 17 decembrie 2020 la adresa electronica:  ofertesah@mail.ru 

      Modul de înregistrare:

a.  Se înregistrează în Clubul: ,,Chess Moldova Online” accesând linkul, care îl va primi pe e-mail.

b. Întră în turneul „Campionatul RM rapid feminin” sau  „Campionatul RM rapid masculin” pe data  de 18 decembrie 2020 accesând linkul primit pe e-mail şi întroduce parola.

c. Intră în turneu pe data de 19 decembrie la ora 9.45.

Program:

I. 19.12.2020    10.00              Începutul competiţiilor,

II. 20.12.2020   10.00             – Începutul competiţiilor,

                           – 15.30           – Anunţarea învingătorilor Campionatului

Învingătorii şi premianţii între băieţi şi între fete  pînă la 20 ani,  până la 18 ani şi până  la 16 ani vor fi menţionaţi cu diplome şi medalii.  Învingătorii competiţiilor se determină după numărul maxim de puncte acumulate în cadrul întâlnirilor. În caz de egalitate – se calculează coeficienţii conform setărilor  lichess.org.

Website :    www.sahmoldova.md, www.academiabologan.md

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *