Elevii Academiei de Șah Bologan au cucerit medaliile turneului de șah Căluțul Năzdrăvan

75 de tineri șahiști a adunat Turneul tradițional Căluțul Năzdrăvan organizat de Academia de Șah Bologan în perioada 22-23 octombrie. Participanții la turneu au fost repartizați în în șase grupe conform vârstei și categoriei sportive. Încă din prima rundă a început o luptă aprigă pentru medalii și alte distincții rezervate învingătorilor.

Între cei mai mici șahiști (până la 8 ani)  cu categoria a patra campion a devenit elevul Academiei Bologan Matei Zazuc, care a acumulat 12 puncte din 13 posibile. Medalia de argint a primit-o discipolul Academiei Alexei Cebanovschii, care a acumulat 11,5 puncte. Medalia de bronz a obținut-o jucătorul de numai șase anișori Matvei Alexandrov.

Între șahiști până la 9 ani campioană a devenit Amadeea Arsene, care a acumulat 9 puncte din 11 posibile. Medalia de argint a primit-o discipolul Academiei Cosmin Mardari, tot cu 9 puncte acumulate. Medalia de bronz i-a revenit elevului Academiei Daniil Tobiș cu 8 puncte la activ.

Între începători s-au evidențiat Lev Sit, Valeria Golban și Nikita Stolear.

Toți participanții au primit diplome de participare, iar șahiștii care s-au clasat pe primele trei locuri în fiecare grupă au fost premiați cu cadouri și medalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *