De la 1 aprilie 2022  începe selecția copiilor, categoria de vârstă a.n. 2013-2017 în toate sectoarele municipiului CHIȘINĂU: BOTANICA, BUIUCANI, CENTRU, CIOCANA ȘI RÂȘCANI!

Înscrierea la ora de probă gratuită: tel. 078807760 sau E-mail: academiadesahbologan@gmail.com.

Cursul de inițiere „ÎMPĂRĂȚIA ȘAHULUI” pentru copii începători include 34 de ore de pregătire. Frecvența – de 2 ori pe săptămână.  Lecțiile se predau în limbile română, engleză  sau rusă. Prețul cursului de 4 luni este de 2200 lei.

Toți absolvenții cursului „ÎMPĂRĂȚIA ȘAHULUI” cunosc regulile principale ale jocului de șah,  obțin legitimația de șahist și dreptul de a participa la competiții de șah.

Cursul de evoluați „MICUL ȘAHIST” pentru copii care cunosc toate regulile jocului de șah include 34 de ore de pregătire. Marea majoritate a absolvenților cursului „MICUL ȘAHIST”, îndeplinesc categoria a patra la șah. Academia de Șah Bologan desfășoară de șase ori pe an competiții de calificare pentru toți discipolii săi. Elevii Academiei de asemenea participă cu succes la Campionatele Republicii Moldova la șah între juniori, pe categorii de vârstă. Pentru cursurile cu frecvența de 3 ori pe săptămână se achită o taxă suplimentară în funcție de durata lecțiilor.

Cursul de avansați „PIONUL CAMPION” pentru copii cu categoria a patra  include 52 de lecții din programa pregătirii tinerilor șahiști pentru categoria a treia, frecvența – de 2-3 ori pe săptămână.  Marea majoritate a absolvenților cursului„PIONUL CAMPION” , de regulă, îndeplinesc categoria a treia la șah, obțin  ID FIDE și dreptul de a  participa la competiții  de șah  cu înscrierea partidei și folosirea ceasului de șah.

Cursul de avansați „CĂLUȚUL NĂZDRĂVAN” pentru copii cu categoria a treia  include 68 de ore din programa pregătirii tinerilor șahiști pentru categoria a doua, frecvența – de 3 ori pe săptămână.  Marea majoritate a absolvenților cursului „CĂLUȚUL NĂZDRĂVAN”, de regulă, îndeplinesc categoria a doua la șah și obțin rating ELO și dreptul de a  participa la competiții cu calcularea ratingului internațional.

Cursul de avansați „TURNUL DE FILDEȘ” pentru copii cu categoria a doua include 68 de ore din programa pregătirii tinerilor șahiști pentru categoria întâia, frecvența – de 3 ori pe săptămână.  Marea majoritate a absolvenților cursului, de regulă, îndeplinesc categoria întâia la șah și obțin rating ELO mai mare de 1400.

Cursul de performanță „DAMA FERMECATĂ” pentru copii cu categoria întâia  include 102 de ore din programa pregătirii tinerilor șahiști pentru categoria de candidat în maestru, frecvența – de 4 ori pe săptămână.  Marea majoritate a absolvenților cursului, de regulă, îndeplinesc categoria de candidat în maestru la șah și obțin  rating ELO mai mare de 1600.

Antrenorii  ACADEMIEI DE ȘAH BOLOGAN sunt experimentați și dedicați copiilor. Cursurile de șah  sunt motivate de ideea că procesul de studiere a șahului  trebuie să fie etapizat, realizat consecvent după programe speciale și într-un mediu adecvat de promovare. Acest mediu nu este unul local, dar se creează prin extinderea șahului la scară largă. Practica arată că copiii care studiază șahul se bucură de o valorificare completă a potențialului lor intelectual. Suntem convinși că veți obține doar beneficii: dezvoltarea gândirii, atenției, logicii, memoriei, voinței, disciplinei, creativității și imaginației!

VĂ DORIM MULT SUCCES!

                                                                                        Echipa Academiei de Șah Bologan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *