Academia de Șah Bologan a desfășurat în Centrul comercial Jambo, în data de 22 august, ediția a doua a turneului de șah pentru începători Pionul Campion.                                                  

La turneu  au participat 28 de șahiști cu vîrsta până la 11 ani, care au fost repartizaţi în trei grupe în dependență de vârstă. După nouă runde jucate locurile întâi în grupele lor şi medaliile de aur au fost câştigate de Ana-Maria Cazacu (grupa mică), Maxim Parnes (grupa mijlocie) și Alexei Croitor (grupa mare). Şahiştii clasaţi pe primele trei locuri în fiecare grupă au fost decorați cu medalii. Indiferent de locul ocupat toți tinerii șahiști de la turneu au fost distinși cu diplome de participare din partea Academiei de Șan Bologan.

Îi menționăm pe Ana-Maria Cazacu, Bogdan Gorincioi, Răzvan Voitov, Răzvan Fortună, Vlad Cegodari, David Frumusachi,  Artiom Fadim, Maxim Parnes, Nichita Pastuh, Andrei Cazacu, Alexei Croitor, Andrei Croitor și Ilia Casmînin care au îndeplinit categoria a patra la șah, obținând astfel dreptul de a participa la turnee de șahiști avansați.

Îi felicităm pe toți copiii, pe părinții și antrenorii care i-au pregătit și susținut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *